Nimbus refit Humlebæk Bådeværft

Dette er Værftets egen Nimbus, der også trængte. Overfladen står som et spejl, men det kræver at forarbejdet er lavet korrekt. Laver du ikke forarbejdet korrekt, ses det i slutresultatet.

Her færdiglakeret.

Imponerende sprøjte arbejde, og man skal bar huske på at for at få sådan et resultat kræver det er ekstremt veludført forarbejde.

Flere og flere Nimbus bliver “awlcraftet” da deres originale gelcoats er færdige.

Sam er tilfreds og jeg er stolt af hans arbejde, fribordet står som et spejl.

Morten kone er uddannet skiltemager, så hun ved godt hvordan man sætter den nye vandlinie lige, som man forøvrigt kan købe hos Nimbus.

Humlebæk Bådeværft er et rigtig fint bådeværft der ligger med Louisiana kunstmuseum i baghaven lige ud til det smukke Øresund. Morten og Co lever af at vedligeholde, reparere, opbevare og bygge både. De er også ret gode til at male både, de har Sam Read ansat som er en af de bedste Awlgrippere vi har i Skandinavien, udlært hos Awlgrip i Southampthon. Denne klassiske Nimbus var noget træt i gelcoaten og i bunden da den kom til Humlebæk fra Vedbæk. Her har den fået den store tur med sandblæsning af bund og ny primer Gelshield 200 samt bundmaling Trilux 33. Fribordet er slebet, spartlet med awlfair, primet med 545 og tilsidst malet malet med originalfarven Steel Blue fra Awlcraft 2000.

Bådeværft i Humlebæk i Nordsjælland | Lokalt bådeværksted (humlebaekbaadevaerft.dk)

 

Her Peters Nimbus fra Vedbæk blevet nylakeret på fribordet i Awlcraft 2000 Steel Blue, der inden er slebet og primet flere gange med 545 primer og spartlet med Awlfair, bunden er sandblæst og bygget op i Gelshield 200 og Trilux 33 kridhvid. Mortens kone er uddannet skiltemaler og specialist i at sætte nye striber op, det klarede hun ret godt. Bådens fribord og bund er nu stærkere og flottere end da den kom fra Nimbus i tidernes morgen.

Indkøbskurv