X-Power 33 Red Baron malet med Awlcraft 2000

Danske X-yachts i Haderslev der har produceret over 5000 sejlbåde siden 1979 er nu også begyndt at bygge motorbåde. De første 50 stk. sælges i en special “Red Baron” edition med ekstra udstyr mm.

I stedet for at gelcoate dem i kulører efter eget valg fra kunderne (som desværre også har en tendens til at falme) besluttede de at de skulle males (awlcraftes), dette også set i lyset af at motorbåde oftere får fribordsskader end sejlbåde. Her faldt valget naturligt på Awlgrip 2000 som også mange amerikanske motorbåde er malet i. Awlcraft 2000 er en ideel overflade til motorbåde da den er meget let at reparere i, falmer ikke, og kan købes og  repareres  over hele kloden.

Afdækning, slibning og spartling er det største arbejde når der skal sprøjteappliceres.

Den første model er altid den man skal slibe og spartle mest. det skyldes at der kan være småfejl i formen der endnu ikke er udbedret eller man skal lave nogle designændringer.

Her er Awlgrips malersystem eminent da det bare er komplet og har alt til professionel applicering. 

Her er den første Red Baron fået en special primer der også er rød tonet, det nedbringer produktionstiden og appliceringen mere effektiv og kortvarig.

Her færdig lakeret, de klassiske vandstriber bliver malet når den røde Awlcraft 2000 Vivid Red er hærdet op.

Søsat nede i Haderslev.

På vandet, i sit rette element.

xb2

Tænk at efter et par år blev båden solgt til en anden kunde, denne kunde ønskede en anden farve. Svenne hos X-Yachts og hans gode ven der er proff. maler, malede den igen med Awlcraft 2000 Anthracite Grey. flot arbejde.

Indkøbskurv