Boathouse maler og renovere med Awlgrip & International.

Oppe på Bakkegårdsvej i Humlebæk bliver der solgt masser af nye motorbåde, men der bliver også totalt renoveret flere klassiske modeller, både med nye motorer, el, træarbejde og naturligvis maling fra Awlgrip & International.

Her finder du Boathouse..

Bådforhandler og Bådeværft i Humlebæk | Boathouse Sletten (boat-house.dk)

Her 2 stk. Coronet 21 DC der er i gang med den helt store tur. De er helt skraldet ned, og får monteret nye motorer, nye trædetaljer, el,  kantlister, crom mm. og naturligvis fuld lakeret i Awlgrip. Til højre ses også lige en klassisk Monte Carlo 30 Offshore der har fået monteret 2 stk. 6,2 liters V8 Mercruisers, ultraklassisk Cigarette båd.

Monte Carlo 30 Offshore, også lakeret i originalfarver fra Awlgrip. Den mangler lige det sidste, men de store opgaver er klaret. Bemærk at den er lakeret op i 3 forskellige farver, flot.

2 stk. 6,2 liters V8 Mercruisers på en ultraklassisk Cigarette båd, giver et temmeligt godt spark bagi.

Monte Carloer i deres rigtige element, liggende i Monte Carlo lystbådehavn, lige foran casinoet.

lækker Coronet 21 DC spartlet op i Awlfair, den lyserøde epoxyspartel, der hvor gelcoaten er rigtig dårlig (små karkeleringer, pinholes etc.) er der slebet ekstra grundigt og primet med gelshield 200, efterfulgt af 545 epoxy primer fra Awlgrip. Denne 21 DC skal sprøjtelakeres når primer jobbet er klaret.

80 % af tiden på et malerjob bruges på at slibe.

Denne 21 DC er malet i hånden. De er kommet lidt længere med denne. Bemærk alt træ er skiftet (bundrammen etc.) eller lakeret op. 21 eren er også lakeret op på skroget indenbords med samme farve som udenbords Oyster White, dækket er malet i vores Awlgrip Coronet Avocado Green. 

Der er kælet ret meget for detaljerne. Der er lavet nye indsugningsgæller der er drejet i mahogny, nye coronet skilte, og nye teakliste. Lanterneholderne er også lavet fra nyt. Ny kantliste venter på at blive monteret.

Pænt træarbejde, pæne gribelister, pænt lakeret.

Her kan man svagt ane de nye mahogny holdere til lanternerne, der altid ser farlige ud på gamle coronetter.

Ny 250 Mercury indenbords motor bliver også monteret sammen med en badeplatform. bunden bliver bundmalet i Trilux 33.

Denne Coronet 21 havde dårligt dæk, så Mathias har måtte skære det op og forstærke det hist og her.

nu får det ny skridsikker overflade, så man ikke stryger i karret når man er på dæk. Når de fjerner tapen HUSK at gøre det inden et døgg hvor malingen stadig er lidt elastisk, så blotter der sig den ensartede lakerede overflade/kant der ligger op ad skandækket og kanten indtil cockpittet. og det ser professionelt ud.

 

Ingen ryger på rø… her. Og det er med garanti. Flot arbejde og ensartet da de efter at have drysset godt med GRIPTEX på har fjernet det løse og lakeret den yderligere 2 gange med Awlgrip.

Martin har stjålet lillemors køkkensi til flormelisen. og tapet den så der blot er en mindre reven til fordelingen af GRIPTEX (anti- skridpulveret)

Denne revne er den rigtige efter et par testforsøg.

Man drysser på en nyrullet overflade, i rigelige mængder og puster det overskydende væk når den er tør dagen efter , det kan man evt. genbruge.

Det er godkendt arbejde.

Indkøbskurv