Horsens Yachtværft renovere Coronet Houseboat med Awlgrip.

Søren Buhl har et rigtig godt bådeværft på havnen i Horsens. Her tilbydes der bl.a. bådopbevaring i store indendørs haller eller aflåste og udendørs områder. Værftets primære funktion er store som små båd reparationer, motor installation, der lægges også rigtig mange Isitteek dæk, teakdæk, stor Selden riggerafdeling, bovpropeller, forsinringsskader, men ikke mindst Awlgrip malerarbejde.

NB. nogle billeder er lånt af Daniel Kampmann fra Alpina Marine i Næstved, der også har restaureret en Houseboat til perfektion. Tak Daniel.

Der er produceret 30 stk. Coronet Houseboats. Tænk at have en husbåd du kan stå på vandski efter. Søren og Co. skal nu i gang med at renovere et eksemplar der skal renoveres ned i mindste detaljer med original farver fra Awlgrip mm.  læs mere her om coronet klubben  Coronet Yacht Club

Ja Ja det behøver ikke at være så kedeligt. 

Følg med i renoveringen her, opdateres jævnligt.

De har lidt år på bagen, så mange trænger til en større  fresh-up.

Stor tur med mange forbedringer. Houseboaten vil fremstå som ny når den er færdig. Dækket er den advocado grønne original lak i Awlgrip der er ekstrem modstandsdygtig overfor slid og UV.

Overbygning er også den originale Oyster White fra Awlgrip der også er brugt på de fleste skrog/fribord, og det grøn-grållige fribord er også original farven fra Awlgrip. Alle farver er samme som den originale gelcoat der blev brugt ned i Mullerup for årtier siden.

Bådebygger Buhl.

Her i malekabinen, der har været meget slibning, spartling, slibning, spartling mm. inden man kan prime den med den grå 545 primer fra Awlgrip på fribord og den hvide 545 epoxy primer på overbygning. 

Færdiglakeret og monteret med alt nyt rustfrit, teak, interiør, motorer mm.

– en sand fryd for øjet.

Indkøbskurv