Yachtkemi.com er er del af Hjertman gruppen som er Skandinaviens største aktør på fritids yacht markedet.

Yachtkemi er en del af den store Nordiske bådudstyrsgruppe  Hjertman AB. Den består af Hjertman butikkerne og SEA SEA butikkerne i Sverige samt deres engros afdeling Byggplast og Båtpryler AB i Stockholm.  I Norge er det Maritim butikkerne, Seatronic og Norwegian Marine Supply AS der er en del af gruppe. I Finland ejer gruppen nu  Marinekauppa, som er den største marine bådudstyr detailbutik i Finland. I Sverige og i Norge er vi markedsledere. Gruppen omsatte i 2023 for ca. 850 millioner SEK. Og har over 50 egne store marinebutikker. I Danmark er vi etableret i 2021 med Hjertman Danmark ApS. Her er målet 2-3 store marinebutikker samt B2B. Yachtkemi.com er en del af Hjertman Danmark og varetager salg, rådgivning og blanding af varemærker fra International Yachtpaint og  Awlgrip til professionelle kunder.  Hjertman gruppen er gennemsyret af passionerede branchefolk med hjerte for alle slags både og alle de produkter der skal bruges til et optimalt fritidsliv på havet.

Vores firmaer

I Norge ligger Maritims hovedkvarteret i Arendal. Maritim består af 11 store marinebutikker fordelt rundt i Norge.  Her ligger også NMS AS (Norwegian Marine Supply AS) der er Maritims engros firma der servicere de professionelle kunder i Norge.

I Sverige ligger Hjertmans AB i Sundsvall, dette lager servicere alle Hjertmans butikkerne samt WEB handlen. Hjertmans AB har 15 store butikker fordelt rundt i Sverige.

Byggplast & Båtpryler AB også kaldet Byggis ligger i Segeltorp syd for Stockholm, lige op af Postnords store fordelingscentral. Byggis servicere alle Hjertmans butikkerne samt alle sine egne SEASEA butikker.

Danske B2B kunder kan få adgang til alle  Byggplast & Båtpryler AB over 7500 forskellige engros varer ved at kontakte os hos Hjertmans Danmark ApS.

Hjertman gruppen består af Hjertman butikkerne og SEA SEA butikkerne i Sverige samt  deres engros afdeling Byggplast og Båtpryler AB i Stockholm. I Norge er det Maritim butikkerne og Norwegian Marine Supply AS der er en del af gruppe. I begge lande er de markedsledere. I Finland blev MarineKauppa købt i 2023. Gruppen omsætter i 2023 for ca. 850 millioner SEK. Og har over 50 egne store marinebutikker. I Danmark er vi etableret i 2021 med Hjertman Danmark ApS.

Er du professionel i vores branche er du velkommen til at forhandle vores varer.

Kontakt os venligst her:

Hjertmans Danmark ApS | Bådtilbehør

Oldenvej 33 – 3490 Kvistgård, Cvr-nr 4203 7486

Telefon: +45 41 20 00 51    

E-post: anders.jessen@hjertmans.dk | Hjemmeside: www.hjertmans.dk

https://www.facebook.com/hjertmans  Danske Bank: Bank konto nr.: 3409-13184054

Indkøbskurv