Coronet lakeret med Awlgrip og/eller Perfection Pro.

Der er bygget rigtig mange Coronet både af Botved nede i Mullerup. Bådene er klassikere og nogle modeller har nærmest “kultstatus”. Mange Coronet ejere er naturligvis glade for deres både der jo både er velsejlende og bygget i rigtig god kvalitet. Bådene har dog efterhånden lidt år på bagen og mange trænger derfor til et “paintjob” og her er valget altid Awlgrip eller Perfection Pro.

Vi har bestræbt os på at ramme original gelcoaten så tæt vi kunne (95-100 %), og blander de klassiske farver efter ordre i Kvistgård.

Coronet Yacht Club

Botved Boats A/S er på sit højeste – Mullerup Havn

Denne bruges typisk på indersiden af skrovet.

Her de forskellige farver.

Denne 21 er spartlet, og skal nu slibes og primes og males.

Dette er den avocado grønne som mange Coronetter har på dækket.

Dette er typisk det forbrug man har af maling til en coronet 21 DC.

Coronet sortiment.

Klar til slib.

Klassiske farver til klassiske Coronetter.

Denne Coronet 21 DC er flot lakeret af Sam Read & Robert Poulsen ude hos Jakob Jensen. Fribord er i Oyster White Awlgrip, og dækket i Coronet Avocado Green som blandes i Kvistgård.

Manse fra Bådmagasinet er også glad Coronet 21 DC ejer. Manses 21 er blev Awlgripped med  Oyster White & Avocado Green ude hos Jakob Jensen. Her var det Jeremy der svang sprøjten.

Jørgen Bådebygger (Jørgen Jensen) hos Nordbjerg har begået denne 21 DC. den er malet i hånden med Perfection Pro Oyster White og Opal Green. Det er han slubbet ganske godt fra.

Indkøbskurv