International B-Free Explore Biocidfri bundmaling 0,75 hvid

575kr.

Biocidfri bundmaling

Tilladt i alle havmiljøer og søer

2 års effekt

Bundmaling International B-free Explore

B-Free Explore er en biocidfri bundmaling med silikoneteknologi, der er udviklet til at forhindre begroning ved hjælp af et glat og skinnende skrog.

Bundmalingen har en lav VOC og fungerer normalt over flere sæsoner.

Biocidfri maling mod begroning

Malingen indeholder ingen biocider og minimerer derfor påvirkningen af havmiljøet og er derfor også tilladt i alle farvande.

Malingen er baseret på en specialudviklet og innovativ silikonepolymerteknologi. B-Free Explore skaber en meget glat overflade, der hjælper med at forhindre vækst af organismer som alger, rurer og muslinger i at sætte sig fast på skroget.

Glat, halvblank finish

B-Free Explore gør det muligt at fjerne begroning ved friktion skabt af båden, der bevæger sig gennem vandet eller simpel rengøring enten manuelt eller med højt trykspuler. Hvis din båd bevæger sig hurtigt gennem vandet, kan næsten al begroning fjernes ved friktion mod vandet.

Op til to års effekt

B-free bundmaling giver begroningsbeskyttelse, der holder i flere sæsoner og hverken poleres eller eroderes af.

Kan påføres med en pensel eller rulle.

B-Free Explore kan males på bly, stål, jern, aluminium, træ og glasfiberforstærket plast.

Alle underlag skal have den passende primer, og B-Free Tiecoat skal bruges til at forberede den grundede overflade til B-Free Explore bundmaling.

Oven på traditionelle bundmalinger

Efter korrekt forbehandling kan bundmalingen males oven på traditionelle bundmaling maling i god stand eller oven på et internationalt silikonesystem.

Hele systemet kan påføres direkte på eksisterende gamle traditionelle bundmalinger-malinger ved først at påføre B-Free Conversion Coat, efterfulgt af B-Free Tiecoat og sidst med B-Free Explore. B-Free Explore kan også anvendes på eksisterende silikonebaserede malinger fra International.

Download produktdatablad – Under dokumenter er der et produktdatablad med de nødvendige oplysninger om overmalingstider osv.

 

B-Free Explore – Steg-för-steg – biocidfri bottenfärg från International – YouTube

Indkøbskurv