Perfection Pro ideelt som UV filter på Boesch og andre klassikere

Perfection Pro er en Premium 2 komponent PP lak efter den rigtige opskrift, bruges af flere værfter som stærk UV lak med højeste Florida godkendelse.

Boesch klassiske motorbåde fra Schweiz

 

På vores sommerferie år tilbage kom vi igennem Schweiz for at besøge nogle gode venner, her faldt jeg nærmest over Boesch, som lå lige mellem Zurich sø og Lindt chokoladefabrikken.

Boesch, som ikke er så kendt i Danmark, men meget kendt på søerne i Alperne, laver rigtig flotte klassiske motorbåde, der også minder om Italienske Riva, bådene bruges flittigt af de lokale, men en del går også til eksport.

Boesch er på 4 generation og har eksisteret i 90 år, og fremstiller deres klassikere primært i mahogany. Frem til midt i 1980 erne blev de fremstillet kravell bygget (planker) herefter blev epoxyen introduceret, så i dag har man stadig en mahogny båd, coated med epoxy og lak, hvilket giver et flot, let og stærk båd (Buksesnedkeren er lavet på samme måde) epoxy + Perfection polyurethan lak fra International. Bådene er brugt til utallige VM i vandski, men også som brugsbåde og yachts.

Håndværksmæssigt ligger de i den absolutte top. Hos firmaet kan man hvis man har råd, få en deal, så de passer båden, og du blot hopper ned i den når du har tid og lyst, alt andet (havneplads, klargøring etc. sørger de for) Boesch kan i dag også levere en elektrisk motorbåd, og har netop introduceret en til vandski.

Boesch værftet bar præg af en utrolig orden, og alle både lå med bådpresenninger på, med en smart kurv monteret på broen til at putte presenningen i når man skal ud og sejle.

Anders Jessen  se mere på  www.boesch-boats.ch

 

 


Nylakeret 6 x epoxy 6 x Perfection Clear på en bund af mahogny bejdse

Ordnung muss sein.

 

Måger flyver åbenbart med ble i Schweiz 🙂

Mikke & Ole fik engang denne gamle Boesch til klargøring. 

Ejeren skal have den frisket op Motoren er en V8 Crusader.

 

 Flot resultat.

 

Der er bygget et telt så der ikke falder støv i pianolakeringen

Der var råddenskab i dækket og i snuden, dette er erstattet af nyt mahogny.

Det kan være svært at få samme farve som det oprindelige mahogny.Såden ser en ny ud i Dusseldorf med en prislap på 180.000 euro


Indkøbskurv